- ANGUS news -


Det första mötet sker på måndag, 21/11, och 5 modiga idrottare har signat upp hittills. Det kommer bli jättekul och utvecklande för alla inblandade!

"Man blir inte profet i sin egen hemstad", brukar det kallas, och kanske ännu svårare att nå fram om det handlar om ens gamla klubb. Men utmaningar är ju till för att göras!

För två veckor sedan boxade Agit väldigt bra i +92kg klassen i Ruskaturnaus i Rovaniemi. Tre fina matcher och utsedd till turneringens bästa boxare!

Och NEJ! Träbello är inte INTE någon slags latinamerikansk motions-dans-träning för viljesvaga utan en über-brutal träningsform som garanterat kommer få dig att tänka "fy h*****e, kommer jag överleva det här?!!".

Det var en diger agenda som avhandlades när blivande socialpedagoger från Albins Folkhögskola i Landskrona fick lyssna på min digitala föreläsning "Att möta livet - strategier från positiv psykologi".
Många fina reflektioner från kloka deltagare bidrog också till en trivsam eftermiddag.

Nytt för det här året är att vi nu har pass på tisdagar kl. 18 med Andreas OCH pass på onsdagar kl. 18 med Fredrik!
Var med på ett eller båda, det är upp till dig.

Mentorsgrupp!

05.01.2022

Gott nytt år alla! Jag rivstartar 2022 med att starta en mentorsgrupp!
Kort och gott innebär det att jag blir din prestationspsykologiska mentor där vi tillsammans utforskar och utvecklar din prestationsförmåga. Tillsammans får vi fram det bästa ur dig!
Mentorsgruppen innebär också att du får möjligheten att utvecklas tillsammans med andra idrottare....

Ja det är bara att lyssna! Om hur det är att ha en alkoholiserad tränare som pappa (eller var det tvärt om?) och vad det medförde. Lite annat också men mest om det. Finns på Spotify och andra ställen.