Prestationspsykologisk coach

Andreas Gustavsson

Andreas Gustavsson var under sin aktiva karriär en av Sveriges främsta boxare. Under den framgångsrika karriären som amatör lyckades han vinna ett flertal internationella turneringar, 8 SM-guld och EM-brons. Efter en studiepaus tog han klivet över till proffsvärlden där han gick obesegrad genom 6 matcher innan han valde att lägga handskarna på hyllan. Efter karriären har han bland annat coachat andra boxare men har även framgångsrikt ägnat sig åt prestationspsykologisk coachning av andra idrottare.

Andreas historia präglas av en stor noggrannhet och ett stort engagemang för det han tagit sig för. Som coach är Andreas oerhört uppskattad för sitt lugn och den sunda inställningen han sprider vidare.

IDROTTSERFARENHET

8 SM guld (diplom, ungdom, junior, senior)
EM brons
EU-mästerskapen silver
Vinnare av Tammer Tournament , Karl Lehmann Memorial, Feliks Stamm Tournament, Golden Belt Tournament, Multi Nations Tournament.
Goodwill Games brons
Proffsmatcher 6-0 (3)

Bitar ur boxningskarriären (film)

andreas@anguscoachning.se


Prestationspsykologisk coach

Fredrik Månsson

Fredrik Månsson är den f.d. karateutövaren som gick från landslaget i den "lättare" formen av karate, som går ut på att samla poäng, till landslaget i den tuffa fullkontakt eller "knock down" karaten. I prishyllan finns medaljer och pokaler från såväl internationella stortävlingar som svenska mästerskap. Karriären i olika landslag sträckte sig över en period av 13 år.

Intresset för mental träning och att utvecklas som person ledde så småningom in på psykologi och studier till lärare i just det ämnet. Psykologiintresset har i sin tur lett till fler olika utbildningar inom områden som mental träning och resiliens. Under de senaste åren har han även handlett och utbildat olika grupper inom just dessa områden. Medaljer och teoretiska kunskaper till trots så är det den samlade erfarenheten prestation, misslyckanden och försök att hitta balans som människa som är Fredriks styrka idag.

IDROTTSERFARENHET

3 SM guld
Franska öppna silver
Holländska öppna silver
Scandinavian Open 2 x brons
Finska öppna silver
F.d juniorlandslagscoach


fredrik@anguscoachning.se