GRUPPTRÄNING - frågor

05.08.2021

Vi har fått några frågor som kanske intresserar fler personer så här kommer lite mer info.  Hör av er om det finns fler funderingar. Nästa vecka kör vi!

*Jag fick barn i mars och har inte tränat speciellt mycket varken innan eller efter. Hur hård är träningen egentligen, kan jag vara med?*
Utifrån de övningar vi gör så går träningen lätt att anpassa till din nivå. Alla oavsett ålder och fysisk nivå ska kunna få ut något av träningen.

*2000kr tycker jag låter lite dyrt?*
Kanske om du jämför med att köpa ett träningskort på ett vanligt gym. Det här är dock ingen vanlig träning i den bemärkelsen utan snarare att likna med en kurs där du får träna fysiskt och mentalt samt får med dig verktyg du kan ha nytta av under resten av ditt liv. Vi är också alltid två instruktörer på plats för att alla ska få optimalt stöd. Självklart kan du utnyttja eventuellt friskvårdsbidrag till den här aktiviteten. Första passet är gratis så man vet vad man ger sig in på och vidare kan det ju hända att det finns extra ekonomiska fördelar med att haka på tidigt.

*Vad är det som är unikt med konceptet?*
Den här träningen innehåller en blandning av cirkelträning, kampsport, mindfulness-inslag och rörelseträning. Tanken är att vi genom den fysiska träningen också jobbar med mentala strategier som du kommer ha nytta av i vardagen för att hantera stress och liknande. Oss veterligen finns inget liknande koncept i Sverige.

*Kampsport? Slåss man?*
Nej. Vi gör många övningar med slag och sparkar och liknande men det är ingen kampsportsutövning i den bemärkelsen att man slår och sparkar på varandra och syftet är inte heller att bli bra på kamp utan snarare att få en allsidig fysisk träning.

*Är ni alltid ute?*
Japp, närheten till naturen är en viktig del av vårt koncept.

*Är det olika platser varje gång? Jag vill inte åka för långt?*
All träning sker i Åby och Jursla. Vi är på olika platser för variationens skull och för att varje pass innehåller ett utmaningsmoment som kan se lite olika ut beroende på var vi är.

*Måste man ha handskar?*
Det går absolut bra att köra utan (kanske framförallt om det är ett första prova på pass).

*Kan man komma själv?*
Självklart.

Vi ses!
/Andreas & Fredrik